Weapon to win – recovery gel

Nyder varmen her på Tenerife –  og bare det at kunne få lidt ture på cyklen i Kort – Kort på denne tid af året er fantastisk. Kører i øvrigt på en lejet Specialized Tarmac sl4. Rigtig fin cykel, men den er dog noget tung i det opsæt den har. Der er plads til at gøre den lirens, men omvendt er det jo også kun en udlejningscykel. Men vi vil jo gerne have lækkert udstyr – også selv om det er lejet. Og prisen er nu høj nok, synes jeg. 

Mødte 3 Astana-ryttere i går på Teide og generelt er det fedt at mærke det cykelliv der er omkring Teide. Mega god stemning. 

Er afsted med familien og når der skal vandres en tur med den lille er det jo nærliggende at besøge cykelbutikker. Derfor fandt jeg BikePoint her i Playa de las Americas. En fin lille butik med stort udvalg af bl.a. Castelli. De havde også en Recovery Gel fra mærket W2W – Weapon to Win. Den måtte prøves efter turen på Teide hvor der blev trådt igennem. 

Gel’en fungerer lidt efter samme princip som varmegel – bare modsat da den er mere kølende. Den lugter/dufter som varmecreme. Første erfaring er at den giver en friskhed i benene, men hvilken effekt det har dagen efter vides ikke. Men det var en lækker følelse resten af dagen i går. 

Jeg tænker at det vil være et godt produkt hvis man skal køre hårdt flere dage i træk. 

Til sidst kan jeg afsløre at der snart kommer lidt indlæg om den nye Trek Madone 🙂 

Skriv en kommentar